Sprawozdania za lata 2019-2023 w BDO
Założony przez Ochronasrodowiska-PZOM 30 grudzień 2019 o 10:55Gość
22 styczeń 2020 o 13:10
Gość napisał:
Nie można wejść w zakładkę "sprawozdawczość". Od rana kręci się kółko, a prób wejścia było kilka. Tak nie da się pracować a termin składania się zbliża. Czy ktoś ma podobny problem ?
Gość
22 styczeń 2020 o 13:21
Gość napisał:
Nie można wejść w zakładkę "sprawozdawczość". Od rana kręci się kółko, a prób wejścia było kilka. Tak nie da się pracować a termin składania się zbliża. Czy ktoś ma podobny problem ?
Gość
22 styczeń 2020 o 13:32
Gość napisał:
Gość
22 styczeń 2020 o 13:46
U mnie to samo, kółko kręci się nieprzerwanie, nic nie da się zrobić, nic wpisać. Jednym słowem TRAGEDIA.
Gość
22 styczeń 2020 o 17:44
Gość napisał:
U mnie to samo, kółko kręci się nieprzerwanie, nic nie da się zrobić, nic wpisać. Jednym słowem TRAGEDIA.
Gość
22 styczeń 2020 o 20:48
Komisja Ochrony Środowiska pozytywnie zaopiniowała poprawki Senatu ws. przesunięcia terminu składania sprawozdań za 2019 r. do końca czerwca 2020. Miejmy nadzieję, że Sejm również się do tego przychyli i twórcy BDO będą mieli czas na naprawienie tego skopanego systemu, żebyśmy mogli w spokoju złożyć te sprawozdania.
Gość
23 styczeń 2020 o 04:27
Jest godzina 4:25 zalogowałam się aby robić sprawozdania a to wciąż się mieli! Co w przypadku jak nie zdążę złożyć sprawozdań na czas?
Gość
23 styczeń 2020 o 08:09
Czy ktoś gdzieś zgłaszał, że jest problem z wygenerowaniem sprawozdań ? Bo ja napisałam poprzez formularz kontaktowy na początku tygodnia i nic. Ciekawe jak wyślemy te sprawozdania :(
Gość
23 styczeń 2020 o 10:33
Gość napisał:
Czy w sprawozdaniach za II półrocze, można utworzyć magazyny? czy trzeba wykazać już tylko rzeczywiste ilości?
Gość
23 styczeń 2020 o 11:33
Gość napisał:
Czy ktoś gdzieś zgłaszał, że jest problem z wygenerowaniem sprawozdań ? Bo ja napisałam poprzez formularz kontaktowy na początku tygodnia i nic. Ciekawe jak wyślemy te sprawozdania :(