Sprawozdania za lata 2019-2023 w BDO
Założony przez Ochronasrodowiska-PZOM 30 grudzień 2019 o 10:55Gość
19 październik 2020 o 15:34
Gość
19 październik 2020 o 15:43
Pytanie z sprawozdania o wytwarzanych odpadach : Dział III
Tabela 1 . Gospodarka odpadami w instalacji lub urządzeniu . Na przykładzie 20
03 01 przyjmujemy z kilkudziesięciu gmin to mamy każdą ilość przyjętych tych
odpadów rozpisać na poszczególne gminy ? Nie tak jak było dotychczas suma z
całego roku trafiająca ze wszystkich gmin do jednej instalacji? I tak samo z
wytwarzanymi odpadami ? I adekwatnie z innymi odpadami komunalnymi tak samo ?
Gość
19 październik 2020 o 16:48
Chciałam usunąć sprawozdanie robocze prezydenta miasta ponieważ nie wczytują mi się dane z zaakceptowanych sprawozdań z firm niestety pojawia mi się komunikat pojawia się komunikat, "że wystąpił błąd podczas wykonywania akcji" próbowałam już kilkukrotnie czy ktoś miał taki sam problem
Gość
19 październik 2020 o 19:54
Paulie09 napisał:
Na webinarium bdo padła informacja o możliwości zrobienia korekt przed rozpatrzeniem umWitam, Czy jest możliwe dokonanie korekty sprawozdania po wysłaniu? Czy będzie to możliwe przed rozpatrzeniem sprawozdania przez UM?
Gość
19 październik 2020 o 19:56
MS napisał:
Podpinam się pod to pytanieWitam,
jestem zbierającym odpady, w tym baterie przenośne, które przyjmuję od wytwarzających odpady (firmy, uczelnie itp.). Baterie przenośne przekazuję następnie do zakładu przetwarzania zużytych baterii. Nie mam natomiast podpisanej umowy- ani z wprowadzającymi na rynek baterie/ akumulatory przenośne, ani też z podmiotami pośredniczącymi. Jak mam wypełnić sprawozdanie w BDO (Dział X) skoro są tam do wyboru jedynie 2 opcje zbierających: posiadających umowę z wprowadzającymi baterie/akumulatory przenośne bądź posiadających umowę z jakimś podmiotem pośredniczącym. Nie ma możliwości wpisania mas dla zwykłego zbierającego nieposiadającego ww. umów.
Angelika
19 październik 2020 o 20:09
Witam , posiadam decyzję na zbieranie odpadów, prowadzę skup złomu . Które działy musze wypełnić ? Tylko I oraz XII ?
Michał
19 październik 2020 o 20:17
Witam , dlaczego nie ma możliwości wysłania sprawozdania za 2019r ? cały czas wisi w roboczych
Eugeniusz BDO
Liczba postów: 67
Od: 07.10.2020
19 październik 2020 o 23:33
Gość napisał:
Chciałam usunąć sprawozdanie robocze prezydenta miasta ponieważ nie wczytują mi się dane z zaakceptowanych sprawozdań z firm niestety pojawia mi się komunikat pojawia się komunikat, "że wystąpił błąd podczas wykonywania akcji" próbowałam już kilkukrotnie czy ktoś miał taki sam problem
Eugeniusz BDO
19 październik 2020 o 23:33
Michał napisał:
Witam , dlaczego nie ma możliwości wysłania sprawozdania za 2019r ? cały czas wisi w roboczych
Eugeniusz BDO
19 październik 2020 o 23:35
Angelika napisał:
Witam , posiadam decyzję na zbieranie odpadów, prowadzę skup złomu . Które działy musze wypełnić ? Tylko I oraz XII ?