Sprawozdania za lata 2019-2023 w BDO
Założony przez Ochronasrodowiska-PZOM 30 grudzień 2019 o 10:55Gość
12 październik 2020 o 08:52
Kamila H. napisał:
Gość napisał:
Dzien dobry, czy ktos ma rowniez problem z zaladowaniem sie karty sprawozdania -sprawozdanie o wytworzonych odpadach.. Probowalem na dwoch przegladarkach i ciagle laduje.
Tak, u mnie również występuje ten problem i to od kilku dni. Sama jeszcze nie sprawdzałam, jak wygląda to na innej przeglądarce, korzystam z Mozilli.
Gość
12 październik 2020 o 09:24
Cześć,
Przygotowuje sprawozdanie o wytwarzanych odpadach i o
gospodarowaniu odpadami za 2019 r. Co należy wpisać w dziale I, tabeli 1. w "Data
rozpoczęcia działalności w zakresie gospodarki odpadami"? Czy należy
wpisać tutaj datę pierwszego przekazania odpadów do utylizacji?
Pozdrawiam
Elblag
12 październik 2020 o 10:41
Dzien dobry
prosze o pomoc
co w pisac w dziale XI
POZA INSTALACJA CZY W INSTALACJI
wytwarzamy odpady typu zuzyte klimatyzatora
papier makulatura
złom stal
gdzie to wpisac ?
prosze o pomoc
Gość
12 październik 2020 o 10:45
Gość napisał:
Cześć,
Przygotowuje sprawozdanie o wytwarzanych odpadach i o
gospodarowaniu odpadami za 2019 r. Co należy wpisać w dziale I, tabeli 1. w "Data
rozpoczęcia działalności w zakresie gospodarki odpadami"? Czy należy
wpisać tutaj datę pierwszego przekazania odpadów do utylizacji?
Pozdrawiam
Gość
12 październik 2020 o 10:48
Czy ktoś już składał sprawozdania? Udało się komuś? Pomimo wypełnienia wszystkich wymaganych kolumn, przetwarza sprawozdanie i ostatecznie nadal pozostaje w wersji roboczej - nie wysyła się.
Gość
12 październik 2020 o 10:59
Gdy urzędnik powpisywał z błędami miejsce prowadzenia działalności ale również już w samych danych przedsiębiorstwa, mało tego stworzył dwa miejsca prowadzenia działalności(jest jedno)-też z błędami-to ja dalej mam problem w sprawozdaniu-jak bym nie wpisywała te MPD z błedami czy bez-,,nie wchodzi,,.Pod wpływem porady pani ze wsparcia tel. stworzyłam trzecie MPD-bez błędów-ale to nic nie daje-nie jestem w stanie dokończyć sprawozdanie...Co robić???(zwłaszcza, że telefoniczne wsparcie wciąż zajęte i nawet czekanie 45 min skutkuje rozłaczaniem połączenia....)
Gość
12 październik 2020 o 11:23
W końcu załadował, udało sie wypełnić sprawozdanie, ale jest problem z wysłaniem. Status w przetwarzaniu, zmienia się na robocze...
Kamila H.
Liczba postów: 24
Od: 02.01.2019
12 październik 2020 o 11:52
Gość napisał:
W końcu załadował, udało sie wypełnić sprawozdanie, ale jest problem z wysłaniem. Status w przetwarzaniu, zmienia się na robocze...
Gość
12 październik 2020 o 11:57
Kamila H. napisał:
Gość napisał:
U mnie zakładka otwarta od rana, dalej ładuje :) Może do 31 października się zdąży załadować. A może nie ;)
Gość
12 październik 2020 o 12:17
Witam.
Czy przyjęcie złomu od firm to wytworzenie "poza instalacją" czy "pozostałe" ? A przyjęcie od osoby fizycznej np. rurki, pręty itp. Do jakiego wytworzenia to zakwalifikować ? Czas ucieka i nikt nic nie wie. Zawiłe i niejasne tabelki, zero pomocy z infolinii.