Sprawozdania za lata 2019-2023 w BDO
Założony przez Ochronasrodowiska-PZOM 30 grudzień 2019 o 10:55Gość
27 luty 2020 o 19:43
Dzień dobry, wiem, że sprawozdanie jeśli chodzi o wytwarzanie odpadow jest do 30 czerwca. A co ze sprawozdaniem z opakowań? Reklamówek?
Gość
28 luty 2020 o 07:10
Mam wątpliwość, czy odpady odebrane 20xxx, które przywozimy najpierw na naszą stację przeładunkową w celu uzbierania większej ilości, a potem do instalacji, powinny być wykazane w sprawozdaniu do gminy o zebranych ( uwzględnia się je również w sprawozdaniu o odebranych) ? ?
Gość
28 luty 2020 o 09:13
Witam,Czy jeżeli posiadamy wózki widłowe wyprodukowane po 2010 zużywające paliwo LPG musimy wpisywać je do raportu KOBIZE w zakładce Sprawozdanie z eksploatacji urządzeń stanowiące część raportu do KOBIZE?
Gość
04 marzec 2020 o 14:13
Gość napisał:
Witam,Czy jeżeli posiadamy wózki widłowe wyprodukowane po 2010 zużywające paliwo LPG musimy wpisywać je do raportu KOBIZE w zakładce Sprawozdanie z eksploatacji urządzeń stanowiące część raportu do KOBIZE?
Karo
05 marzec 2020 o 09:56
Witam! Tak dla pewności czy SPRAWOZDANIE "zbiorcze zestawienie danych o rodzajach i ilości odpadów, o sposobach gospodarowania nimi oraz instalacjach i urządzeniach służących do odzysku lub unieszkodliwiania odpadów" składane do Marszałka do 15 marca również zostało przesunięte do 30 czerwca i czy również będziemy musieli się sprawozdawać przez BDO?
Gość
05 marzec 2020 o 10:49
Karo napisał:
Witam! Tak dla pewności czy SPRAWOZDANIE "zbiorcze zestawienie danych o rodzajach i ilości odpadów, o sposobach gospodarowania nimi oraz instalacjach i urządzeniach służących do odzysku lub unieszkodliwiania odpadów" składane do Marszałka do 15 marca również zostało przesunięte do 30 czerwca i czy również będziemy musieli się sprawozdawać przez BDO?
Gość
05 marzec 2020 o 10:50
Gość
05 marzec 2020 o 12:04
Gość napisał:
Gość napisał:
Tak, w taki sam sposób jak dla innych pojazdów. Tylko trzeba dobrać właściwy rodzaj silnika.
Gość
05 marzec 2020 o 12:14
Witam, Czy sprawozdanie za 2019 r. tj. zbiorcze zestawienie danych o rodzajach i ilości odpadów, o sposobach
gospodarowania nimi oraz instalacjach i urządzeniach służących do
odzysku lub unieszkodliwiania odpadów" zostało już udostępnione na platformie BDO??? BO ja bynajmniej nie widzę nic takiego.
agnieszka
Liczba postów: 722
Od: 19.03.2017
05 marzec 2020 o 12:22
Gość napisał:
Sprzęt i baterie również do końca czerwca.
Witam,sprawozdania zbierającego ZSEiE oraz baterie również składamy do 30 czerwca przez BDO?Jestem bardzo ciekawa kiedy oni udostępnią te wszystkie sprawozdania :/