Sprawozdania za lata 2019-2023 w BDO
Założony przez Ochronasrodowiska-PZOM 30 grudzień 2019 o 10:55Gość
30 styczeń 2020 o 11:55
Jak Wam sie udaje złozyć zerówke. Wprawdzie teraz juz po zaznaczeniu opcji "nie dotyczy" zostaje zapisane sprawozdanie, ale jego status nie widnieje jako "zerowe". złozyłam mimio to jedno sprawozdanie bez wypełniania danych o odpadach i teraz widnieje jako złozone ale nie jako zerowe. Juz mam dość tego BDO.
Gość
30 styczeń 2020 o 12:03
Gość napisał:
Witam,czy obecne wzory sprawozdań składanych do gmin dopuszczając sposób zagospodarowania odebranych odpadów komunalnych jako "zbieranie" tylko w BDO nie ma takiej możliwości czy sposób zagospodarowania jako zbieranie został usunięty?
Gość
30 styczeń 2020 o 12:40
Gość napisał:
biurozwk napisał:
składam zerówki potem będę korygować, bo sprawozdawczośc w bdo na dzień dzisiejszy to fikcja
SAME ZERÓWKI? NAWET DO GMIN GDZIE ODBIERASZ ODPADY?
Gość
30 styczeń 2020 o 12:46
Witam, jak myślicie Prezydent podpisze tą ustawę i da ludziom żyć
Gość
30 styczeń 2020 o 13:06
czy działa Wam możliwość złożenia sprawozdania zerowego? Po zaznaczeniu tego check boxu i zapisaniu sprawozdania automatycznie przeskakuje na sprawozdanie niezerowe.
Gość
30 styczeń 2020 o 13:07
Gość napisał:
Jak Wam sie udaje złozyć zerówke. Wprawdzie teraz juz po zaznaczeniu opcji "nie dotyczy" zostaje zapisane sprawozdanie, ale jego status nie widnieje jako "zerowe". złozyłam mimio to jedno sprawozdanie bez wypełniania danych o odpadach i teraz widnieje jako złozone ale nie jako zerowe. Juz mam dość tego BDO.
Gość
30 styczeń 2020 o 13:15
Gość napisał:
Witam, jak myślicie Prezydent podpisze tą ustawę i da ludziom żyć
Gość
30 styczeń 2020 o 13:26
Gość napisał:
Witam, proszę o pomoc Sprawozdanie o zbiorczym zestawieniu danych o rodzaju i ilości odpadów o sposobie gospodarowania nimi oraz o instalacji i urządzeniach służących do odzysku lub unieszkodliwiania odpadów mam złożyć przez BDO czy papierowo jak do tej pory ??? I do kiedy jest termin ???
Gość
30 styczeń 2020 o 13:26
Gość napisał:
Mam nadzieje że tak. Ja złożyłam zerówki a z resztą ciężko się uporać...Witam, jak myślicie Prezydent podpisze tą ustawę i da ludziom żyć
Lipton
30 styczeń 2020 o 13:27
Chyba nie ma wyjścia i musi to podpisać