Sprawozdania za lata 2019-2023 w BDO
Założony przez Ochronasrodowiska-PZOM 30 grudzień 2019 o 10:55Gość
07 marzec 2022 o 10:26
napisał:
Witam,
Jak rozwiązujecie sprawe logowania się do BDO ponieważ główny użytkownik powinien zalogować sie pzez profil zaufany (w moim przypadku potwierdzenie tożsamości odbywa się za pomocą kodu autoryzacyjnego SMS). Niestety za te sms są pobierane opłaty. Czasami nawet loguje się w jednym dniu kilka razy. Jak rozwiązaliście ta sprawę?(dopowiem, że pani w banku twierdziła że nie ma innej opcji i że bede płacic nawet jeśli przejde na blik).
Nie chce płacić za to.. wiem że to są grosze ale jednak od 2 miesięcy loguję sie kilka razy podczas jednego dnia w pracy i sie "uskłada" tej opłaty.Może ma ktoś jaki pomysł jak to rozwiązać?
Gość
07 marzec 2022 o 10:26
agnieszka
Liczba postów: 725
Od: 19.03.2017
07 marzec 2022 o 10:54
napisał:
napisał:
Witam,
Jak rozwiązujecie sprawe logowania się do BDO ponieważ główny użytkownik powinien zalogować sie pzez profil zaufany (w moim przypadku potwierdzenie tożsamości odbywa się za pomocą kodu autoryzacyjnego SMS). Niestety za te sms są pobierane opłaty. Czasami nawet loguje się w jednym dniu kilka razy. Jak rozwiązaliście ta sprawę?(dopowiem, że pani w banku twierdziła że nie ma innej opcji i że bede płacic nawet jeśli przejde na blik).
Nie chce płacić za to.. wiem że to są grosze ale jednak od 2 miesięcy loguję sie kilka razy podczas jednego dnia w pracy i sie "uskłada" tej opłaty.Może ma ktoś jaki pomysł jak to rozwiązać?
,
Gość
07 marzec 2022 o 10:58
Dzień dobry,
czy firma(wytwórca odpadów), a dokładnie ośrodek zdrowia, który posiada wpis do BDO, ale odpady od niego(oprócz odpadów medycznych) odbiera firma transportująca odpady, z którą ma umowę, musi składać sprawozdanie w BDO? Jeśli tak to z czego?
Gość
07 marzec 2022 o 11:46
napisał:
Dzień dobry,
czy firma(wytwórca odpadów), a dokładnie ośrodek zdrowia, który posiada wpis do BDO, ale odpady od niego(oprócz odpadów medycznych) odbiera firma transportująca odpady, z którą ma umowę, musi składać sprawozdanie w BDO? Jeśli tak to z czego?
Gość
07 marzec 2022 o 11:54
napisał:
napisał:
napisał:
Witam,
,
Można siebie dać jako podrzędny użytkownik . Wtedy logowanie będzie z udziałem adresu e-mail i hasła bez jakichkolwiek opłat.
Gość
07 marzec 2022 o 12:19
napisał:
napisał:
Witam,
,
Gość
07 marzec 2022 o 12:24
Gość
07 marzec 2022 o 12:55
Dzień dobry, jak obliczyć wskaźnik Uo? Im więcej czytam tym coraz mniej wiem jak to zrobić, dlatego proszę o pomoc...
Gość
07 marzec 2022 o 12:59
Witam,
Czy obowiązkowo jako Urząd należy obliczyć poziom w przydomowych kompostownikach ?