Wniosek aktualizacyjny w BDO
Założony przez eNeN 21 styczeń 2020 o 14:09Gość
31 maj 2021 o 10:26
napisał:
Proszę o wyjaśnienie
czy jeżeli firma uzyskała certyfikat ISO 14001 oraz 9001 w zakresie "segregacji i przetwarzania odpadów" to należy złożyć wniosek aktualizacyjny w BDO?
Czy o taki rodzaj systemu jakości lub zarządzania środowiskowego chodzi w BDO?
Jeżeli tak, to gdzie tą informację umieścić w odpowiednim dziale np: ZSEIE, OPAKOWANIA, czy w informacjach szczegółowych miejsca prowadzenia działalności "INFORMACJE O WDROŻONYM SYSTEMIE JAKOŚCI, SYSTEMIE ZARZĄDZANIA ŚRODOWISKOWEGO ALBO O ICH BRAKU" ?
Gość
31 maj 2021 o 11:48
napisał:
napisał:
Proszę o wyjaśnienie
czy jeżeli firma uzyskała certyfikat ISO 14001 oraz 9001 w zakresie "segregacji i przetwarzania odpadów" to należy złożyć wniosek aktualizacyjny w BDO?
Czy o taki rodzaj systemu jakości lub zarządzania środowiskowego chodzi w BDO?
Jeżeli tak, to gdzie tą informację umieścić w odpowiednim dziale np: ZSEIE, OPAKOWANIA, czy w informacjach szczegółowych miejsca prowadzenia działalności "INFORMACJE O WDROŻONYM SYSTEMIE JAKOŚCI, SYSTEMIE ZARZĄDZANIA ŚRODOWISKOWEGO ALBO O ICH BRAKU" ?
Sam jestem ciekaw czego dotyczy ten zapis....?
Gość
02 czerwiec 2021 o 13:00
Witam
Mamy zakład pogrzebowy i chcę złożyć wniosek aktualizacyjny na odpad 18 01 03* który dział mam we wniosku wypełnić
agnieszka
Liczba postów: 722
Od: 19.03.2017
02 czerwiec 2021 o 14:21
napisał:
Witam
Mamy zakład pogrzebowy i chcę złożyć wniosek aktualizacyjny na odpad 18 01 03* który dział mam we wniosku wypełnić
Gość
09 czerwiec 2021 o 07:57
Witam, czy ktoś orientuje się, ile trwa rozpatrzenie wniosku aktualizacyjnego w UM Województwa Mazowieckiego? Standardowo do 30 dni, czy ten termin wydłuża się albo może jest krótszy?
Gość
14 czerwiec 2021 o 13:03
Witam
Kto pomoże i podpowie który dział trzeba uzupełnić we wniosku aktualizacyjnym mamy składowisko odpadów gdzie są zbierane odpady azbestowe na kwaterze oraz mamy PZ na zbieranie odpadów i odzysk.
Gość
15 czerwiec 2021 o 12:33
napisał:
Witam, czy ktoś orientuje się, ile trwa rozpatrzenie wniosku aktualizacyjnego w UM Województwa Mazowieckiego? Standardowo do 30 dni, czy ten termin wydłuża się albo może jest krótszy?
Gość
23 sierpień 2021 o 13:34
napisał:
Nie wiem czy Państwo zauważyli, ale w BDO po akceptacji wniosku aktualizacyjnego przez Urząd Marszałkowski wyskakuje w prawym górnym rogu koperta, żeby odczytać wiadomość należy pierw potwierdzić przyjęcie wiadomości.
Gość
23 sierpień 2021 o 14:24
napisał:
napisał:
Nie wiem czy Państwo zauważyli, ale w BDO po akceptacji wniosku aktualizacyjnego przez Urząd Marszałkowski wyskakuje w prawym górnym rogu koperta, żeby odczytać wiadomość należy pierw potwierdzić przyjęcie wiadomości.
Gdzie potwierdzam przyjecie wiadomości. W BDO czy na skrzynce odbiorczej E-mail?
Gość
27 sierpień 2021 o 08:25
napisał:
napisał:
napisał:
Gdzie potwierdzam przyjecie wiadomości. W BDO czy na skrzynce odbiorczej E-mail?
po kliknięciu na kopertę przechodzi się do skrzynki odbiorczej, należy klinąć wiadomość i potwierdzić odbiór żeby wyświetlić zawartość