Ewidencja odpadów w BDO
Założony przez Aga 02 styczeń 2020 o 17:30Gość
25 sierpień 2022 o 08:53
napisał:
Witam, czy jest gdzieś informacja o awarii systemu BDO nie można się zalogować. Pozdrawiam
Gość
25 sierpień 2022 o 09:03
napisał:
napisał:
Witam, czy jest gdzieś informacja o awarii systemu BDO nie można się zalogować. Pozdrawiam
Ten system nie ma nigdy formalnie awarii. Nic się nie da teraz zrobić, tylko można czekać aż naprawią.
Gość
25 sierpień 2022 o 09:20
Chodzi o to, że oficjalnie nigdy nie ma komunikatu o awarii, tylko naprawiają cichaczem. A my na tym cierpimy, bo nie ma jak wystawiać dokumentów i wszystkie transporty stoją.
Gość
25 sierpień 2022 o 09:34
Czyli bez oficjalnego komunikatu o awarii nie możemy wystawiać papierowego KPO ?.... Państwo z dykty i kartonu....
Gość
25 sierpień 2022 o 09:39
napisał:
Czyli bez oficjalnego komunikatu o awarii nie możemy wystawiać papierowego KPO ?.... Państwo z dykty i kartonu....
Gość
25 sierpień 2022 o 09:42
napisał:
napisał:
Mi udało się zalogować, ale nie mogę wybrać MPD…przeskakuje do pierwszej strony …
Gość
25 sierpień 2022 o 10:16
Czy to może mieć związek z wnioskiem aktualizacyjnym systemu BDO? bo miałam problem aby wystawić kartę...
Gość
25 sierpień 2022 o 10:22
napisał:
napisał:
napisał:
Mi udało się zalogować, ale nie mogę wybrać MPD…przeskakuje do pierwszej strony …
Mnie również przeskakuje do pierwszej strony.
Ta strona tak źle funkcjonuje chyba od początku. Ciągle są problemy z zalogowaniem, wybraniem użytkownika i czegokolwiek innego. Głównie praca w BDO polega na oglądaniu kwadracików w trzech kolorach. MASAKRA...
Gość
25 sierpień 2022 o 10:28
Nic nie działa, o 6 już nie działał. To kpina. Nawet potem nie wiadomo, co zmienili, bo strona z tymi informacjami nie jest aktualizowana od dwóch lat
https://bdo.mos.gov.pl//bdo-roadmap
Gość
25 sierpień 2022 o 11:03
napisał:
napisał: