Baner eko soft 2023 bdo

alaalicja

Liczba postów: 13

Od: 23.02.2022

14 marzec 2022 o 11:54

Dzień dobry,

Mam takie pytanie, czy ktoś z Państwa mógłby polecić mi jakieś sprawdzone szkolenia on-line w zakresie ochrony środowiska - głównie chodzi o ochronę środowiska w przedsiębiorstwie, sprawozdawczość, emisje, gospodarka odpadami, BDO, opakowania?
Byłabym wdzięczna za podpowiedź

F4odpowiedz

Gość

14 marzec 2022 o 13:09

napisał:

Dzień dobry,

Mam takie pytanie, czy ktoś z Państwa mógłby polecić mi jakieś sprawdzone szkolenia on-line w zakresie ochrony środowiska - głównie chodzi o ochronę środowiska w przedsiębiorstwie, sprawozdawczość, emisje, gospodarka odpadami, BDO, opakowania?

Interseroh prowadzi darmowe webinary, ewentualnie u nich zgłosić potrzebę szkolenia. Bardzo polecam, zwłaszcza gdy szkolenie prowadzi Pan Krzysztof Hornicki. 
F4odpowiedz

agnieszka

Liczba postów: 727

Od: 19.03.2017

14 marzec 2022 o 13:12

napisał:

Dzień dobry,

Odpady help organizuje szkolenia, które polecam. Ale nie wiem jak jest teraz z terminem.

F4odpowiedz

Gość

14 marzec 2022 o 13:19

napisał:

napisał:

Dzień dobry,

Odpady help organizuje szkolenia, które polecam. Ale nie wiem jak jest teraz z terminem.

Niestety odpady-help w najbliższym czasie nie ma żadnych szkoleń, dlatego szukam innych szkoleń

F4odpowiedz

alaalicja

Liczba postów: 13

Od: 23.02.2022

14 marzec 2022 o 13:20

napisał:

napisał:

Dzień dobry,

Interseroh prowadzi darmowe webinary, ewentualnie u nich zgłosić potrzebę szkolenia. Bardzo polecam, zwłaszcza gdy szkolenie prowadzi Pan Krzysztof Hornicki. 

Ale to chyba webinary tylko dla osób posiadających umowę z Organizacją Odzysku INTERSEROH, tak?
F4odpowiedz

Gość

31 marzec 2022 o 21:41

Cześć szkoleń jest dostępna odpłatnie dla osób nie mających umowy z organizacja, trzeba śledzić ich profil na linkedin

F4odpowiedz

Zdzich

Liczba postów: 2

Od: 06.08.2021

11 lipiec 2022 o 14:02

Szkolenia Interseroha są mało wiarygodne. Osoby na tych szkoleniach mówią to co akurat jest na rękę Interserohowi i nie koniecznie ma pokrycie z tym co mówi reszta branży.

F4odpowiedz

Pompon

Liczba postów: 3

Od: 06.06.2023

15 czerwiec 2023 o 10:11

Dzień dobry z tego co wiem to Projekt Zero Waste kompleksowo doradza w kwestii ochrony środowiska , na pewno bedą w stanie zorganizować szkolenie albo polecić kogoś https://projectzerowaste.pl/outsourcing-srodowiskowy/doradztwo-srodowiskowe/

Pozdrawiam

F4odpowiedz
Nowa odpowiedź
Jeśli chcesz odpowiedzieć bezpośrednio na wybraną wypowiedź, kliknij opcję „odpowiedz” lub „cytuj” na dole każdego posta

Newsletter