alaalicja
Liczba postów: 13
Od: 23.02.2022
14 marzec 2022 o 11:54
Gość
14 marzec 2022 o 13:09
napisał:
Dzień dobry,
Mam takie pytanie, czy ktoś z Państwa mógłby polecić mi jakieś sprawdzone szkolenia on-line w zakresie ochrony środowiska - głównie chodzi o ochronę środowiska w przedsiębiorstwie, sprawozdawczość, emisje, gospodarka odpadami, BDO, opakowania?Byłabym wdzięczna za podpowiedź
agnieszka
Liczba postów: 727
Od: 19.03.2017
14 marzec 2022 o 13:12
napisał:
Odpady help organizuje szkolenia, które polecam. Ale nie wiem jak jest teraz z terminem.
Dzień dobry,
Mam takie pytanie, czy ktoś z Państwa mógłby polecić mi jakieś sprawdzone szkolenia on-line w zakresie ochrony środowiska - głównie chodzi o ochronę środowiska w przedsiębiorstwie, sprawozdawczość, emisje, gospodarka odpadami, BDO, opakowania?Byłabym wdzięczna za podpowiedź
Gość
14 marzec 2022 o 13:19
napisał:
napisał:
Odpady help organizuje szkolenia, które polecam. Ale nie wiem jak jest teraz z terminem.
Dzień dobry,
alaalicja
Liczba postów: 13
Od: 23.02.2022
14 marzec 2022 o 13:20
napisał:
napisał:
Dzień dobry,
Interseroh prowadzi darmowe webinary, ewentualnie u nich zgłosić potrzebę szkolenia. Bardzo polecam, zwłaszcza gdy szkolenie prowadzi Pan Krzysztof Hornicki.
Gość
31 marzec 2022 o 21:41
Cześć szkoleń jest dostępna odpłatnie dla osób nie mających umowy z organizacja, trzeba śledzić ich profil na linkedin
Zdzich
Liczba postów: 2
Od: 06.08.2021
11 lipiec 2022 o 14:02
Szkolenia Interseroha są mało wiarygodne. Osoby na tych szkoleniach mówią to co akurat jest na rękę Interserohowi i nie koniecznie ma pokrycie z tym co mówi reszta branży.
Pompon
Liczba postów: 3
Od: 06.06.2023
15 czerwiec 2023 o 10:11
Dzień dobry z tego co wiem to Projekt Zero Waste kompleksowo doradza w kwestii ochrony środowiska , na pewno bedą w stanie zorganizować szkolenie albo polecić kogoś https://projectzerowaste.pl/outsourcing-srodowiskowy/doradztwo-srodowiskowe/
Pozdrawiam