Baner eko soft 2023 bdo

NOWE KPO I EWIDENCJA

Założony przez GOŚĆ 18 listopad 2014 o 11:04

GOŚĆ

15 styczeń 2015 o 12:54

niestety, trzeba przepisac, bo nigdzie nie ma zapisane że rubryka może zostac pusta jak jest ten sam adres rejestracji firmy co adres prowadzenia działalności 

F4odpowiedz

GOŚĆ

15 styczeń 2015 o 22:06

A czy w tym przypadku miejsce prowadzenia działalności może być inne, niż miejsce dostawy odpadu?

To wydaje się nie logiczne i jedyne sytuacja jaka przychodzi mi do głowy, gdzie te rubryki mogą mieć inny adres to dostawa odpadów na przeładownię danego przedsiębiorcy. Czy się mylę?

F4odpowiedz

GOŚĆ

16 styczeń 2015 o 14:13

Witam,

mam następujący problem z tymi nowymi KPO, nasza firma prowadzi RIPOK, który znajduję w zupełnie innej miejscowości jak główna siedziba naszej firmy, rozumiem, że w momencie kiedy trafiają do nas odpady do RIPOK-u to w polu adres posiadacza wpisuje adres  naszej głównej siedziby, a miejsce prowadzenia działaności miejscowość w której znjaduję się RIPOK, zgadza się?

F4odpowiedz

GOŚĆ

18 styczeń 2015 o 09:52

Dokładnie tak. Adres posiadacza to adres miejsca, gdzie mamy zarejestrowaną firmę, a miejsce prowadzenia działalności to adres pod którym rzeczywiście mamy RIPOK.

F4odpowiedz

GOŚĆ

19 styczeń 2015 o 13:43

Witam serdecznie.

Posiada ktoś może zrobione dobrze KPO,  KEP oraz KEO? Ponieważ w Office nie wyświetla mi się poprawnie żadna z tych kart, nawet ze strony Ministerstwa Środowiska. Jeżeli ktoś miałby prawidłowo skonstruowane lub adres jakiejś strony gdzie można pobrać dobre wzory, to bardzo prosiłabym o kontakt. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam.  Mój adres e-mail to [email protected]

F4odpowiedz

GOŚĆ

20 styczeń 2015 o 16:40

Jesteśmy firmą odbierającą segregowane odpady komunalne i jednocześnie prowadzimy PSZOK. Odebrane odpady trafiają na PSZOK i potem z niego wyjeżdżają. Jak w takim wypadku określić miejsce prowadzenia działalności w KEO i w KPO?Czy dobrze rozumiem, że w KEO należy wpisać tylko województwo i gminę, a w KPO PSZOK i jego adres?

F4odpowiedz

GOŚĆ

21 styczeń 2015 o 13:20

Witam serdecznie,

czy może mi ktoś odpowiedzieć czy KPO i KEO muszą być drukowane w pozycji poziomej (tak jak to jest w rozporządzeniu) czy mogą być pionowo?

F4odpowiedz

GOŚĆ

21 styczeń 2015 o 15:35

Dzień dobry, forma wydrukowania nie ma znaczenia. Może być pionowo, może być poziomo, mogą być dwie KPO na jednej A4.

F4odpowiedz

GOŚĆ

21 styczeń 2015 o 15:35

GOŚĆ ostatni post:

"Jesteśmy firmą odbierającą segregowane odpady komunalne i jednocześnie prowadzimy PSZOK. Odebrane odpady trafiają na PSZOK i potem z niego wyjeżdżają. Jak w takim wypadku określić miejsce prowadzenia działalności w KEO i w KPO?Czy dobrze rozumiem, że w KEO należy wpisać tylko województwo i gminę, a w KPO PSZOK i jego adres?"

Tak, na KEO wpisujemy województwo i gminę, w której znajduje się PSZOK, a na KPO dokładny adres. Wszystko jest ustalone dokładnie w wyjaśnieniach, które są dołączone do rozporządzenia określającego nowe wzory keo i kpo.

F4odpowiedz

GOŚĆ

22 styczeń 2015 o 13:46

http://bip.slaskie.pl/index.php?grupa=40&id=22&grupaj=12

F4odpowiedz
Nowa odpowiedź
Jeśli chcesz odpowiedzieć bezpośrednio na wybraną wypowiedź, kliknij opcję „odpowiedz” lub „cytuj” na dole każdego posta

Newsletter