Skup złomu
Założony przez ekozlom 16 styczeń 2020 o 14:13Gość
25 luty 2020 o 19:42
Czy sprzedając klientowi kawałek rurki albo blaszki muszę to przepuszczac przez to cholerne BDO? Jest to waga rzędu 0,5 kg.
Gość
26 luty 2020 o 08:41
Gość napisał:
Witam czy ktoś kto prowadzi skup złomu miał już kontrol? Na co szczególnie zwracali uwagę z czym mieliście państwo najwięcej problemów? Jakie dokumentu były sprawdzane i ile lat wstecz??
Gość
15 kwiecień 2020 o 10:56
Witam prowadzę skup złomu chciałbym odebrać złom z warsztatu samochodowego. tylko właściciel warsztatu złożył wpis o numer bdo w grudniu i do dnia dzisiejszego nie dostał czy w takim przypadku mogę odebrać na podstawie oświadczenia pisemnego przez niego ze złożył itp. Czy muszę czekać jak dostane dopiero numer bdo
Gość
15 kwiecień 2020 o 15:05
Gość napisał:
Witam prowadzę skup złomu chciałbym odebrać złom z warsztatu samochodowego. tylko właściciel warsztatu złożył wpis o numer bdo w grudniu i do dnia dzisiejszego nie dostał czy w takim przypadku mogę odebrać na podstawie oświadczenia pisemnego przez niego ze złożył itp. Czy muszę czekać jak dostane dopiero numer bdo
Gość
21 kwiecień 2020 o 21:13
Prowadzę działalność gospodarczą (hydraulik). Jak najlepiej przygotować złom do sprzedaży? Czy rury miedziane muszę odcinać na łączeniach? Czy zawory z grzejników trzeba rozkręcić? Czy baterie kuchenne i łazienkowe warto rozkręcić? Jak to posegregować, by wszystko było oki?
Gość
22 kwiecień 2020 o 08:34
Gość napisał:
Witam zbliża mi się kontrola wosi kieruje moje pytanie jak się do niej przygotować jakie mają wytyczne co musze mieć przygotowane
Gość
22 kwiecień 2020 o 08:36
Gość napisał:
Witam czy ktoś kto prowadzi skup złomu miał już kontrol? Na co szczególnie zwracali uwagę z czym mieliście państwo najwięcej problemów? Jakie dokumentu były sprawdzane i ile lat wstecz??
Gość
22 kwiecień 2020 o 08:38
Gość napisał:
a jakieś elementy w złomie coś im przeszkadzało?? np części z maszyn silników?? sprawdzali stany magazynowe?
Gość
22 kwiecień 2020 o 08:58
Gość napisał:
Prowadzę działalność gospodarczą (hydraulik). Jak najlepiej przygotować złom do sprzedaży? Czy rury miedziane muszę odcinać na łączeniach? Czy zawory z grzejników trzeba rozkręcić? Czy baterie kuchenne i łazienkowe warto rozkręcić? Jak to posegregować, by wszystko było oki?
Gość
06 lipiec 2021 o 14:21