Baner eko soft 2023 bdo

Kiedy ewidencjonować odpady

Założony przez GOŚĆ 30 czerwiec 2014 o 13:00

Gość

20 styczeń 2020 o 15:45

Ja staram się ewidencjonować na bieżąco ale system bdo mi na to nie pozwala. Aktualnie do zewidencjonowania mam 1700 kpo, tak 1700 szt. Codziennie mamy około 300 kpo. Raz udało się podgonić w niedzielę. Na tę chwilę nie działa to w ogóle. W momencie gdy klikam +nowy wpis w ewidencji, wyskakuje komunikat wczytuje ... no i tak się kręci bez końca. Pomocy !!!

F4odpowiedz

Gość

21 styczeń 2020 o 07:36

Gość napisał:

Ja staram się ewidencjonować na bieżąco ale system bdo mi na to nie pozwala. Aktualnie do zewidencjonowania mam 1700 kpo, tak 1700 szt. Codziennie mamy około 300 kpo. Raz udało się podgonić w niedzielę. Na tę chwilę nie działa to w ogóle. W momencie gdy klikam +nowy wpis w ewidencji, wyskakuje komunikat wczytuje ... no i tak się kręci bez końca. Pomocy !!!

Proszę spróbować zmienić przeglądarkę. Firefox chodzi sprawnie. 1700... współczuję. Pozdrawiam

F4odpowiedz

Gość

21 styczeń 2020 o 12:55

witam,

Czy odpady z kartonu powstałe podczas ręcznego pakowania i cięcia maszyny a także odpad aluminiowy powstały z cięcia aluminium na mniejsze odcinki na pile przez pracownika i odpad foliowy pochodzący ze streczowania jest odpadem instalacyjnym czy powstałym po za instalacją?

Bardzo proszę o rozwianie moich wątpliwości.

F4odpowiedz

Gość

21 styczeń 2020 o 13:28

Firefox też nie działa :(
Próbuję założyć KEO 200301 od trzech dni i nic :( Jeśli chodzi o KPOK to spokojnie mogę je planować i generować.
Gdzie leży problem? Pomocy!!!

F4odpowiedz

Gość

21 styczeń 2020 o 20:34

Gość napisał:

Gość napisał:

Proszę spróbować zmienić przeglądarkę. Firefox chodzi sprawnie. 1700... współczuję. Pozdrawiam

Taki program powinien powstać na bazie programów dostępnych na rynku, na których pracują specjaliści a nie utrudniać i dodawać ludziom pracy. Ten kto to wymyślił powinien odpowiedzieć za to

F4odpowiedz

Gość

22 styczeń 2020 o 11:05

Taki program powinien powstać na bazie programów dostępnych na rynku, na których pracują specjaliści a nie utrudniać i dodawać ludziom pracy. Ten kto to wymyślił powinien odpowiedzieć za to

Hehe, a kto go oskarży? Program wprowadzony w takim popłochu jest celowy, bo móc karać tych co nie respektują idiotycznych pomysłów ustawodawców. A w mediach cisza.....  

F4odpowiedz

CozTymBDO

22 styczeń 2020 o 15:46

Gość napisał:

Dzień Dobry

Pracujemy nad rozwiązaniem pozwalającym w wygodny sposób zarządzać dużymi ilościami KPO i KEO w systemie BDO.
Szukamy firm zainteresowanych udziałem w fazie testów. 
Po więcej informacji proszę pisać na coztymBDO @ gmail.com
F4odpowiedz

Gość

22 styczeń 2020 o 17:27

Proszę o pomoc! Odebrałem odpad komunalny z nieruchomości zamieszkałych, który tego samego dnia został dostarczony na składowisko. Chcąc zaewidencjonować KPOK system BDO widzi je tylko w odebranych a w przekazanych ta sama kartę nie mogę zewidencjonować.  

F4odpowiedz

Maja

Liczba postów: 11

Od: 23.10.2019

22 styczeń 2020 o 19:24

Witam,
Proszę o potwierdzenie bądź odpowiedź na poniższe pytania:

1. Każda KPO powinna mieć swoja KEO prawda? ( np. mam 5 KPO kodu 120101, wówczas muszę mieć 5 KEO tego samego kodu?)
2. Jeżeli odpad jest oddawany raz w miesiącu w miejscu 'data wytworzenia odpadu" w KEO, można wpisać datę utworzenia KPO ?
3. Obiło mi się o uszy że KEO można edytować nawet do końca roku ?
4. Dla konkretnego kodu odpadu KEO można stworzyć do miesiąca czasu?
5. Ostatecznym miejscem gdzie znajdują sie wszystkie KPO jest zakładka" potwierdzenie transportującego" ?

Z góry dziękuję za odpowiedź !!

F4odpowiedz

Gość

22 styczeń 2020 o 21:01

Gość napisał:

Hehe, a kto go oskarży? Program wprowadzony w takim popłochu jest celowy, bo móc karać tych co nie respektują idiotycznych pomysłów ustawodawców. A w mediach cisza.....  

W punkt

F4odpowiedz
Nowa odpowiedź
Jeśli chcesz odpowiedzieć bezpośrednio na wybraną wypowiedź, kliknij opcję „odpowiedz” lub „cytuj” na dole każdego posta

Newsletter